Molimo vas u komentaru ostavite vaše iskustvo sa majstorom.



Opis:

www.molerskiradovisrdjan.rs
Molerski radovi beograd – Srđan.  Bavimo se molersko-farbarskim radovima i posedujemo bogato iskustvo u fasaderskim i gipsarskim radovima, kao i u postavljanju laminata, ugradnji i prodaji prirodnog kamena. Nudimo kvalitetne usluge po povoljnoj ceni, a tu spadaju:
-  masinsko krecenje
– molerski radovi
– farbarski radovi
– krečenje
– uređenje stana
– uređenje enterijera
– uređenje eksterijera
– adaptacija objekata
– fasaderski radovi
– gipsani radovi
– ugradnja pirodnog kamena
– prodaja prirodnog kamena
– gletovanje
– krečenje
– postavljanje izolacije
– postavljanje laminata
– montaža nameštaja

Ukoliko želite da Vaš prostor izgleda moderno, uredno i da u njega unesete svežinu i novu energiju – na pravom ste mestu! Celokupan utisak i doživljaj nekog prostora se može promeniti uz pomoć adekvatno odabranih boja uz molerske radove, a mi ćemo na profesionalan način iskoristiti znanje na najbolji mogući način.

Naš posao obavljamo odgovorno, detaljno i pedantno. Vršimo pripremu površina, gletovanje, brušenje, saniranje nepravilnosti, ali i fasaderske radove, postavljanje izolacije kao i laminata koji će Vas služiti dugi niz godina. Dakle, sređujemo od poda do plafona efikasno i u dogovorenom roku!

Takođe, bavimo se prodajom i ugradnjom prirodnog kamena, gipsarskim radovima i montažom nameštaja. Zajedno ćemo oplemeniti Vaš prostor i učiniti ga komfornim prostorom iz snova, uz upotrebu najkvalitetnijih boja i materijala koji garantuju dugoročni kvalitet.

Usluge koje pruža:

Krečenje

Područja koje pokriva:

Beograd

Beograd | Batajnica

Beograd | Novi Beograd

Beograd | Zemun

Komentari


Trenutno nema komentara.