Pravila korišćenja

Dobrodošli na sajt "Majstori za sve". Korišćenjem bilo kog dela "Majstori za sve" sajta automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišcenjem "Majstori za sve" sajta, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo "Majstori za sve" sajta ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

"Majstori za sve" zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila.

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj oglasa ne sme ni na koji način vredjati čitaoce ili korisnike. Majstor ostavlja svoje podatke (adresu, broj telefona, ime, prezime, usluge koje pruža, grad, sliku) na vlastitu odgovornost i iz svoje slobodne volje. Za podatke koje ostavljate na upisu i koji se nalaze na sajtu, očekuje se da budu tačni.

"Majstori za sve" ne pruža garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti ​​odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog veb sajta. Informacije na ovom veb sajtu mogu da sadrže netačnosti ili štamparske tehničke greške. Informacije mogu biti ​​izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Sajt majstorizasve.com nije uključen u dogovore i plaćanja između ponuđača posla i klijenta. U tom smislu, mi ne možemo zaštititi klijente niti majstore/firme jer ne ulazimo u dogovaranja i pregovaranja. Naš cilj je samo da obezbedimo kontakt.

Poštovani čitaoci molimo vas da pre pisanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Neophodno je popuniti sva polja.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste bice izbrisani. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima bice izbrisani.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka i cookies

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenje kolačića molim vas da pogledate našu Politiku privatnosti.